Monday, October 15, 2007

K 28 - Lilac Rings

3D peyote bracelet, made of 10/0 lilac japanese seed beads, 4 mm bronze bicone swarovski, 13/0 czech matte purple seed beads, 8 mm pale rose round glass beads. When this idea came to my mind I thought this would be an interesting and beautiful bracelet... But it was too much beadig for an ordinary-looking simple bracelet.... I´m sure I´ll never make a copy of it :))))) at least not when I have flu and migrane at the same time ;)

10 comments:

Zsófi said...

Vica, eszméletlen...egyszerüen elállt a lélegzetem, le a kalappal előtted, ez olyan versenyre készülős darab:)))))))Nagyon szép!

Nagyné Blahó Zsuzsa said...

Woow! Nekem a szemem esett most ki. Szuper ütős lett, gratulálok! :-)))
Ez versenyen tarolós darab!! :-))

Unknown said...

köszi köszi :) sajnos annyira nem lett mutatós, mint amilyen a fejemben volt... nagyjából a sok hűhó semmiért tipikus esete... több vele a vacakolás mint amennyire látszik rajta :) de már fejben fejlesztem az ötletet tovább ;)

Dóra said...

Atyaég Vica! Ez nagyon jól néz ki!!!! Én lehidaltam tőle! Én csinálnék róla kopit, ha esetleg elmeséled, hogy hogy is kéne :)

Arduinna said...

Meg tudsz még lepni engem, Vica! Azt hittem, nem szereted a tökölős, kásagyöngyös melókat! Abba ne hagyd!!!!!! :-)))))))))))))

Unknown said...

haha hát nem is szeretem, csak néha jön az ihlet és ráveszem magam... aztán persze a felénél már anyázok, hogy kellett ez nekem :)))))

Dóri, nem bonya... sime peyote 10/0 japán kása, Évinél vettem. Sajna a fotón nem látszik milyen szép gyöngy (matt orgonás lila, közepén ezüstre festve, olyan csillog is meg nem is :) ).
olyan szélességű páros szemszám mint a töltelék gyöngy, jó hosszú szalagot fűzök, a kb 4-5. sornál beletoldok egy szálat és elkezdek egy újabb szalagot. Aztán méricske.. szimmetrikusan érje körbe a gyöngyöt, nekem ez 7 szem magasan volt, a 8.-nál az új szalagot leöltöttem az elsőbe, aztán újra felfelé folyatni... a végén pedig ügyesen összedolgozni az elejével. A nagy gyöngyöket utólag varrtam bele a közepébe, szélére a rücücü, atán a swarik (ettől jobb a tartása, jobban tartja a formáját) Akora legyen a kari, hogy feszülés nélkül fel lehessen húzni. Asszem ez a legnehezebb része, mert ami könnyen feljön, az eléggé lötyög a kézen...

Dóra said...

Köszi a leírást, kicsit rohantam az olvasással, nem figyeltem, hogy kása...

És "Never say never!" :)

Unknown said...

Vica nagyon nagyon szep lett, a lanyokkal egyetertve, szerintem is versenyre valo!!!!

Tündi said...

Vica, egyszerűen szuper darabot készítettél!! Én is felvettem az öröklési listámra!!! HIhetetlen szép!!

Ary said...

Ez valami lélegzetelállító!!! Ha nagy leszek, én is megfűzöm :)

Search This Blog